#Flametime: Steun donderdag de Red Flames in het fandorp in Leuven

  Het fandorp van de Red Flames in Leuven.

  De Red Flames doen voor de 2e keer mee aan het EK voetbal voor vrouwen. En heel België kan achter onze nationale ploeg gaan staan met #FLAMETIME. Kom naar Leuven, naar het fandorp of de Walk of Flame en steun de Red Flames op het EK.

  Steun de Red Flames in het fandorp in Leuven

  Wil je de Red Flames steunen op het warmste plekje van België? Trek dan naar Leuven. Tijdens matchdagen (10, 14 en 18  juli) is het Martelarenplein omgetoverd in een fandorp van de Red Flames.

   

  Je kunt gratis kijken naar de wedstrijden van de Red Flames op groot scherm en je kunt je vrienden en vriendinnen uitdagen voor een potje voetbaldarts of panna. Er zijn ook live-uitzendingen van MNM en StuBru.

  Walk of Flame

  Sinds eind juni is de Bondgenotenlaan in Leuven omgetoverd tot de "Walk of Flame". Alle Red Flames schitteren er op hun eigen Hollywood-ster en krijgen zo de aandacht die ze verdienen. Bovendien kun je er prijzen winnen als je meedoet aan de spaaractie.