Voormalig goaltjesdief Filippo Inzaghi neemt het roer over bij Serie B-club Reggina

  Filippo Inzaghi gaat Reggina in de Serie B coachen.

  In de schaduw van zijn broer Simone Inzaghi (Inter) timmert ook Filippo Inzaghi aan een trainerscarrière. De voormalige goaltjesdief van Juventus en AC Milan gaat nu in de Serie B aan de slag bij Reggina. Hij tekent er een contract voor 3 seizoenen.

  Inzaghi kent tot nog toe een wisselende trainerscarrière. In 2020 slaagde hij er nog in om na een geweldig seizoen met Benevento te promoveren (de club was al 7 wedstrijden voor het einde kampioen), maar in de Serie A kon de club geen potten breken. Na de degradatie kreeg Inzaghi geen nieuw contract.

   

  Nadien volgde nog een korte periode in de Serie B bij Brescia, nu tekent Inzaghi dus een langdurig contract bij Reggina.

   

  Als speler maakte Inzaghi voornamelijk naam bij Juventus, AC Milan en het Italiaanse elftal. Hij heeft een WK, 2 keer de Champions League en 3 keer de Serie A op zijn erelijst staan.