Ga naar de inhoud

Michael Valgren neemt wraak op Luke Rowe: "Ik breng ook graag tijd door met je vrouw"

De rustdag van de Tour is voor de renners niet alleen een ideaal moment om de batterijen op te laden, maar ook om even wat tijd door te brengen met het gezin. Voor Michael Valgren was het blijkbaar de ideale dag om een oude rekening te vereffenen.

Eerst even terug naar de start van de Tour van 2019. Michael Valgren toont op Instagram vol trots de ingekaderde foto die hij heeft meegekregen van zijn moeder. "Ze doet dit elk jaar, zodat ik haar niet zou vergeten."

 

Luke Rowe laat de kans niet liggen om in de commentaarsectie te schrijven "dat ze (de moeder van Valgren dus) hetzelfde voor hem doet".

 

Het lijkt op dat moment nog bij dat ene grapje van Rowe te blijven, maar bij Valgren is het blijkbaar blijven hangen. 3 jaar later neemt hij wraak op zijn collega.

 

Bij enkele foto's vanop de rustdag met zijn kinderen schreef Rowe de tekst: "Niets laadt je batterijen beter op dan een dagje doorbrengen met deze kleine mensjes (plus mijn vrouw :-))"

 

Een voorzet die Valgren niet nalaat om binnen te koppen: "Ik hou er ook van tijd door te brengen met je vrouw", post hij, met een hartje erbij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het grapje van Rowe uit 2019