Geslaagd? Club met "mooiste shirts ter wereld" stelt nieuwe exemplaren voor

  Geen voetbalteam modieuzer dan het Italiaanse Venezia. De stijliconen staan al enige tijd bekend als de club met "de mooiste shirts ter wereld". Vandaag stelden ze hun exemplaren voor het nieuwe seizoen voor. Geslaagd?

  De webshop van Venezia kan de vraag opnieuw amper bijhouden. Naar jaarlijkse traditie vliegen de nieuwe shirts de deur uit. Ook het nieuwe exemplaar lijkt weer een voltreffer bij voetbalfans.

   

  Een zwart shirt met subtiele gouden en oranje-groene accenten. "Een mix van traditie en moderniteit", omschrijven ze het zelf. "Het is een eigentijdse update aan een klassieke look uit de jaren 90."

   

  Het shirt komt wel met een stevig prijskaartje: 90 euro voor de versie met korte mouwen, 110 voor eentje met lange mouwen.