Ga naar de inhoud

Waanzin! Denemarken wordt gek bij lange solo van landgenoot Magnus Cort: "Straffer dan in Vlaanderen"

Magnus Cort reed zaterdag voor eigen publiek naar de bolletjestrui. Vandaag kan de Deen die trui veilig stellen als hij als eerste boven komt op de eerste helling. En hij lijkt goed op weg om die klus te klaren. Wat wil je, als je het hele land achter jou hebt. "Het is straffer dan de Ronde van Vlaanderen", zegt Carl Berteele op de motor. 

"Ik hoop dat het een beetje kan doordringen tot in Brussel", zegt Carl Berteele van op de motor in Denemarken. "Wat een feestdag is dat hier. Dit hebben we nog maar zelden of nooit meegemaakt, zoals het publiek deze Magnus Cort vooruit schreeuwt."

 

"Het is eigenlijke straffer dan wat er op Vlaamse wegen te zien is. En dat was 3 dagen zo, zelfs op vrijdag in de gietende regen. En dan moet je toch vaststellen dat de Tour alles overstijgt."

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.