Ga naar de inhoud

Cercle Brugge stelt opvallend nieuw logo voor: "Unleash the green!"

Cercle Brugge begint aan een nieuw tijdperk. De Vereniging stelde vandaag een gloednieuw logo voor. "Een rebranding die het Brugs erfgoed eer aan doet", klinkt het. Op sociale media zijn de reacties evenwel verdeeld....

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bij Cercle Brugge beginnen ze aan het seizoen in een fonkelnieuw jasje. De Vereniging nam na vele jaren afscheid van zijn vertrouwde logo en presenteerde vandaag trots een strak ontworpen embleem.

 

Onder meer het flashy groen en de typografie valt op. "Een jaar lang brainstormen, creëren en bijschaven resulteerde in een sportieve future proof filosofie, strategie en rebranding die het Brugs erfgoed eer aan doet", vertelt Cercle op zijn site.

 

"Van underdog naar ploeg die assertiviteit uitstraalt en alles behalve bang is om op te vallen. En dus is het energieke spel, de hoge pressing en de fysieke dominantie niet alleen meer binnen de lijnen, maar ook ver daarbuiten te ervaren. Unleash the green!"

Het Cercle groen kreeg een future proof update die net zoveel kracht uitstraalt als de ambities en speelstijl van het jonge team.

Cercle Brugge

"Het Cercle groen kreeg een future proof update die net zoveel kracht uitstraalt als de ambities en speelstijl van het jonge team. Cercle is op zijn beurt een onderscheidend element dat geen enkele andere profploeg kan claimen. Cercle staat voor familie, vriendschap en harmonie: iedereen is welkom. En de 12e man staat altijd in het midden. Dit is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven, dan wel gehuld in een nieuw jasje."

 

Op sociale media zijn de reacties over het nieuwe logo - zoals wel vaker - verdeeld.

Vindt u het logo geslaagd?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.