Ga naar de inhoud

Kevin-Prince Boateng trakteert 2.023 kebabs aan Hertha-fans na contractverlenging

Boateng troont trots het broodje kebab dat hij net bereid heeft.

De dagen dat Kevin-Prince Boateng hoge ogen gooide in het Europese voetbal liggen al een tijdje achter ons, maar zijn dolle fratsen is de middenvelder allerminst verleerd. De voormalige Ghanese international verlengde zijn contract bij Hertha Berlijn zopas tot 2023, reden genoeg om 2.023 kebabs te trakteren aan de Berlijnse fans. Heeft er iemand honger?

Van Dortmund en Tottenham tot AC Milan en Barcelona. Het lijstje topclubs waar Kevin-Prince Boateng ooit de dienst uitmaakte oogt indrukwekkend. De middenvelder, ondertussen 35, komt tegenwoordig op zijn oudere dag uit voor Hertha Berlijn, de club waar hij ook zijn jeugdreeksen doorliep.

 

Met Hertha wist Boateng zich afgelopen seizoen maar op de valreep te verzekeren van het behoud in de Bundesliga, mede dankzij Rode Duivel en aanvoerder Dedryck Boyata. Als bedanking werd Boateng door Hertha beloond met een contractverlenging tot 2023.

 

Om dat te vieren trakteert hij de fans op 2.023 broodjes kebab bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Eintracht Frankfurt, zo maakte zijn club woensdag bekend in een ludieke aankondiging. Of Boateng ook zelf achter de grill zal staan is nog niet bekend.

Boateng kondigt de actie aan van achter de grill:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.