Ga naar de inhoud

Harde kern Inter waarschuwt Romelu Lukaku voor terugkeer: “We zijn je verraad niet vergeten”

Romelu Lukaku zal zich opnieuw moeten bewijzen bij Inter.

Het is wachten op de officiële aankondiging van Romelu Lukaku bij Inter. Al lijkt de harde kern de voormalige kampioenenmaker niet meteen met open armen te ontvangen. De ultra’s deelden vandaag een opmerkelijke open brief: “We gaan niet lopen kwijlen achter hem.”

Flashback naar een jaar geleden. Romelu Lukaku verruilde Inter toen ietwat verrassend voor oude liefde Chelsea. Nochtans had de spits eerder verkondigd dat hij de Italiaanse topclub trouw zou blijven. Die gebroken belofte namen veel fans van Inter - dat het geld wel heel goed kon gebruiken - de Rode Duivel kwalijk.

 

Net daarom staat een deel van de achterban nu niet meteen te springen voor een terugkeer van Big Rom. De harde kern van Inter deelde vandaag zelfs een opvallende open brief over de aanstaande komst van Lukaku.

 

“De supporters van Curva Nord zullen zich niet keren tegen de komst van Lukaku (ondanks zijn gedrag vorige zomer). Maar we zullen hem niet verwelkomen met sjaals of spandoeken. Alles dat we in de toekomst doen voor hem, zal hij moeten verdienen op het veld met nederigheid en zweet. Vroeger was hij een koning, nu iemand zoals vele anderen.”

We zijn het verraad van Lukaku niet vergeten en zijn nog steeds ontdaan.

Ultra's Inter

“Laat ons duidelijk zijn dat we nooit tégen Lukaku zullen supporteren”, gaat het bericht verder. “Maar we zullen ook niet achter hem lopen kwijlen. We zijn het verraad van Lukaku niet vergeten en zijn nog steeds ontdaan.”

 

Het bericht haalde meer dan 12.000 likes op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.