Ga naar de inhoud

Anderlecht vervolledigt technische staf met Guillaume Gillet (die dus stopt)

Guillaume Gillet treedt niet aan als speler van de U23 in 1B.

Anderlecht vat vandaag de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan en doet dat met veel nieuwe gezichten op Neerpede. Niet meteen in de spelersgroep, wel in de staf rond nieuwe coach Felice Mazzu. De verrassing is Guillaume Gillet, die niet met de belofteploeg zal voetballen in 1B.

Anderlecht had een tijdje geleden bekendgemaakt dat ex-speler Guillaume Gillet in de nadagen van zijn carrière zou voetballen met de belofteploeg in 1B. 

 

De belofteteams mogen enkele oudere spelers toevoegen aan hun kern, maar de 38-jarige Gillet en Anderlecht keren op hun stappen terug.

 

Gillet wordt als T3 toegevoegd aan de staf van Felice Mazzu. "Hij zal ook deel uitmaken van de staf van onze U23, waar hij samen met beloftecoach Robin Veldman zal instaan voor de postformatie van onze jonge talenten met als doel hen te laten integreren binnen de A-kern", zegt RSCA nog over de ex-speler en viervoudige kampioen.

 

Samba Diawara verlaat Charleroi en wordt T2, de overige stafleden kent Mazzu van bij Union: Thibaut Meyer en Josephine Knipschild (Physical), Sandro Salamone (Video Analysis) en Laurent Deraedt (doelmannen).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.