Vrenz Bleijenbergh kondigt trots aan dat hij bij de Phoenix Suns in de NBA Summer League mag spelen

Vrenz Bleijenbergh

Vrenz Bleijenbergh heeft een nieuwe uitdaging gevonden in de Verenigde Staten. Het Belgische basketbaltalent gaat in de NBA Summer League aan de slag bij de Phoenix Suns. "Stap voor stap", zegt Bleijenbergh op social media.

De nog altijd maar 21-jarige Vrenz Bleijenbergh koestert de droom om de volgende Belg te zijn in de NBA. Maar vorig jaar werd hij niet gekozen in de jaarlijkse NBA-draft.

 

Afgelopen seizoen speelde hij eerst voor Betis Sevilla in Spanje en vanaf eind februari voor de Windy City Bulls, de satellietclub van het NBA-team Chicago Bulls.

 

Nu krijgt hij van de Phoenix Suns, een andere ploeg uit de NBA, de kans om zijn kunnen te tonen in de NBA Summer League. In die zomercompetities testen NBA-ploegen hun rookies en jonge spelers zonder club.

 

"Ik ben heel blij om aan te kondigen dat ik over enkele weken met de Phoenix Suns zal spelen in de NBA Summer League", schrijft Bleijenbergh op social media. "Stap voor stap en altijd nederig blijven."