Ga naar de inhoud

Geen nieuwe trainerswissel: Jonas De Roeck verlengt contract bij Westerlo

Jonas De Roeck zal ook de komende drie seizoenen op de bank zitten in 't Kuipke.  De coach van Westerlo zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot 2025 aan de Kemphanen bindt. De Roeck is pas sinds vorige zomer in dienst, maar boekte meteen successen door de club opnieuw naar 1A te loodsen. 

Een zitje in de trainerscarrousel is alvast bezet: Jonas De Roeck blijft coach van Westerlo. Zijn aflopend contract werd verlengd. Een beloning voor de uitstekende prestaties die de Kemphanen dit seizoen op de mat toonden. 

 

De Roeck domineerde met Westerlo in 1B en wist zijn club begin april al naar de titel te loodsen. Meteen goed voor rechtstreekse promotie naar 1A. De ambitieuze Turkse eigenaars willen ook in de hoogste Belgische klasse een goed figuur slaan en hopen niet in de gevarenzone terecht te komen. Daarvoor rekenen ze de komende seizoenen dus op hun coach, Jonas De Roeck.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.