Ga naar de inhoud

BEKIJK: Kevin De Bruyne duikt plots op op eigen KDB Cup én voetbalt mee in BV-wedstrijd voor goede doel

Kevin De Bruyne (in het paars).

Een kleine week nadat hij met Manchester City de titel in de Premier League heeft veroverd, is Kevin De Bruyne weer in België. Hij bracht vandaag een verrassingsbezoek aan het voetbaltoernooi dat zijn naam draagt in Drongen. Meer nog: De Bruyne speelde ook mee in een BV-wedstrijdje voor het goede doel.  

De KDB Cup voor voetballertjes van 14 en 15 jaar begint morgen in Drongen. Vandaag stond een toernooi tussen BV-ploegen op het programma, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

 

Kevin De Bruyne, die bij de jeugd van Drongen voetbalde voor hij naar AA Gent en Racing Genk trok, kwam vandaag onaangekondigd langs op zijn eigen toernooi. 

 

Meer nog: de vedette van Manchester City en de Rode Duivels trok zelfs een shirt aan en voetbalde even mee met Team Aster. 

 

Waren ook van de partij voor één van de teams: Erik Van Looy, Joris Brys, Viktor Verhulst, Davino Verhulst, Andy Peelman, Jeremy Vandoorne, Michiel Callebaut, Guga Baúl, Kevin Janssens, Pedro Elias, Imke Courtois, Steven Defour, Filip Joos, Sam Kerkhofs, Maarten Breckx, Frank Boeckx, Jonas De Roeck, Bart Goor, Mo Messoudi en Rudi Smidts.

Het echte jeugdtoernooi begint morgen pas, de finale wordt zondag om 16.00 u. gespeeld en is live te volgen op Sporza.be.

 

Zijn erbij in Drongen: 

 

- Chelsea, Ajax, Club Brugge (groep A); 

- Manchester City, Borussia Dortmund, KRC Genk (groep B); 

- Barcelona, Lille OSC, KAA Gent (groep C); 

- Real Madrid, PSG en RSC Anderlecht (groep D)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Bruyne ging ook al op de foto met enkele fans

Kevin De Bruyne in actie in Drongen: