Ga naar de inhoud

Fransman Maxime Capet moet vertrokken sterspelers doen vergeten bij vicekampioen Menen

Maxime Capet.

Menen, vicekampioen in het volleybal, heeft zijn nieuwste transfer voorgesteld. Receptie-hoekspeler Maxime Capet komt over van de Franse club Illac Volley. Hij moet mee het vertrek van Seppe Rotty en Simon Plaskie opvangen.

Na het sterke seizoen van Menen, waarin enkel Roeselare uiteindelijk te sterk bleek, werden een aantal belangrijke pionnen weggeplukt. Zowel Seppe Rotty, die afgelopen seizoen werd verkozen als Speler van het Jaar, als Simon Plaskie vertrokken naar concurrent Roeselare.

 

Menen moest op zoek naar vervanging en die hebben ze nu gevonden in Frankrijk. De 24-jarige Maxime Capet komt de kern versterken. Het is zijn eerste buitenlandse avontuur. 

 

"Met zijn 201 cm wordt hij op de hoek niet alleen aanvallend, maar ook blokkerend een belangrijke pion in het team van Frank Depestele", licht Menen de keuze voor Capet toe. Hij ondertekende een contract voor een seizoen.