Ga naar de inhoud

Coach Ivica Skelin moet Antwerp Giants weer op de rails krijgen

Ivica Skelin (archieffoto) kent de Belgische competitie.

Luc Smout concentreert zich terug op Antwerp Giants Two.

0 / 0

Na de pijnlijke uitschakeling in de kwartfinales van de play-offs hebben de Antwerp Giants een nieuwe coach voorgesteld. De Kroaat Ivica Skelin (ex-Pepinster en -Leuven) zal het basketbalteam de komende twee seizoenen leiden.

Ivica Skelin volgt aan de Antwerpse ring Luc Smout op. De jeugdcoördinator viel halverwege het seizoen in voor Christophe Beghin en gaat zich weer op de opleidingsploeg Antwerp Giants 2 concentreren.

 

"We zijn erg enthousiast Ivica Skelin te mogen verwelkomen en rekenen op zijn ervaring en leiderschap om de ambities van de Antwerp Giants te helpen verwezenlijken", klinkt het in de metropool.

 

"Met zijn komst is het eerste cruciale puzzelstukje gelegd voor een nieuw en ambitieus project dat trouw blijft aan ons Giants-DNA."

 

Skelin kent de Belgische competitie. De 49-jarige Kroaat stond al langs de zijlijn bij Pepinster en Leuven. In Nederland pakte hij prijzen met Groningen en Den Bosch. 

 

Dit seizoen was Skelin aan de slag bij de Poolse club Twarde Pierniki Torun.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.