Ga naar de inhoud

Roma beloont zijn 166 fans van Bodø/Glimt-pandoering met ticket voor Conference League-finale

Eind oktober verloor AS Roma met zware cijfers op het veld van Bodø/Glimt.

De kaartjes voor de finale van de Conference League zullen fel gegeerd zijn bij de Roma-supporters, maar 166 fans zijn nu al zeker van hun plaatsje in Tirana. Zij worden door de club beloond omdat ze er in de groepsfase bij waren in Noorwegen toen de Romeinen met de billen bloot gingen op het veld van Bodø/Glimt.

AS Roma heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de Conference League, die op woensdag 25 mei plaatsvindt in de Albanese hoofdstad Tirana. De vraag naar tickets zal ongetwijfeld groter zijn dan het aanbod, maar 166 Romeinse fans kunnen dus nu al op beide oren slapen.

Na de gewonnen halve finale tegen Leicester City liet de club op Twitter weten dat het de supporters die erbij waren eind oktober toen Roma met 6-1 verloor op het veld van Bodø/Glimt als eerste de kans zullen krijgen om een ticket voor de finale te bemachtigen. De rest van de kaartjes wordt verdeeld onder de abonnees.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk het Giro-magazine over de 1e etappe

Bekijk het Giro-magazine over de 1e etappe