Golazo en veldritorganisator Koen Monu slaan de handen in elkaar

Koen Monu (archieffoto)

Golazo en veldritorganisator Koen Monu gaan in de toekomst nauwer samenwerken. "Samen kunnen we mooie evenementen nog verder uitbouwen", klinkt het.

Koen Monu is de organisator van onder meer de veldritten in Boom, Heusden-Zolder en Mol. Vanaf komend seizoen krijgt hij daarbij ondersteuning van Golazo op het vlak van marketing, communicatie, partnerships en hospitality.

"De organisatie van een veldrit wordt steeds complexer, in alle geledingen. We zorgen al jaren voor crossen op topniveau op een zeer mooi parcours, maar daar houdt het niet bij op. Ik ben dan ook erg blij dat ik, mede dankzij de jarenlange goede relatie met Bob Verbeeck, in Golazo een partner heb gevonden op wiens diensten en ervaring we voortaan kunnen rekenen", zegt Monu.

"Hun ondersteuning geeft ons meer ademruimte en zal de toekomst van onze crossen verzekeren. Ik zal op mijn beurt Golazo adviseren bij een aantal evenementen, mogelijk op termijn ook in Afrika, een continent dat me na aan het hart ligt, waar Golazo steeds meer activiteiten aan het uitrollen is."

"We kennen Koen Monu al van toen we met Golazo in 2006 in het veldrijden zijn gestapt en we hebben altijd een goede band gehad", vult Christophe Impens, directeur wielrennen bij Golazo, aan.

"Koen organiseert drie mooie en sterke crossen op plaatsen waar we als Golazo ook met andere zaken actief zijn: de provinciale domeinen De Schorre en het Zilvermeer en in de gemeente Heusden-Zolder. Samen kunnen we die mooie evenementen de komende jaren nog verder uitbouwen en er stuk voor stuk wedstrijden van maken die renners en fans met stip in hun agenda noteren."