Pascal Ackermann staat nog even aan de kant met een gebroken stuitbeen

    UAE Team Emirates moet het nog een tijd zonder sprinter Pascal Ackermann stellen. De 28-jarige Duitser liep 10 dagen geleden bij een val in Parijs-Roubaix een gebroken stuitbeen op.

    Ackermann won dit seizoen de Bredene Koksijde Classic. Hij hoopte zich op 1 mei in eigen land te tonen in Eschborn-Frankfurt, een WorldTour-klassieker die hij in 2019 won, maar dat gaat niet door. Vorig jaar finishte hij er als vijfde.

    UAE Team Emirates maakte op Twitter bekend dat het verwacht dat Ackermann "spoedig" zal terugkeren.

    Ackermann moest door de val al vroeg opgeven in Parijs-Roubaix. Eerder haalde hij de voorbije weken ook de finish niet in Gent-Wevelgem en de Scheldeprijs. In de E3 Harelbeke verscheen hij niet aan de start na een val in Brugge-De Panne.