Ga naar de inhoud

BEKIJK: Antwerp Giants steken hand uit naar vierde plaats in de BNXT League

Telenet Giants Antwerp keek vandaag tijdens een inhaalwedstrijd in de ogen van Feyenoord Rotterdam. Met succes: het won de partij gemakkelijk met 98-65. Als de Giants vrijdag opnieuw kunnen winnen van de Rotterdammers - en Bergen verliest in Den Bosch - kunnen ze alsnog vierde worden in de nationale competitie, en zo van het thuisvoordeel in de play-offs genieten.

De Antwerp Giants hebben vanavond de inhaalwedstrijd tegen het Nederlandse Feyenoord in de Elite Gold van de BNXT League gewonnen. Het werd 98-65 in de Lotto Arena.

 

Zes spelers van de thuisploeg eindigden in de dubbele cijfers op het scorebord, met Roby Rogiers en Markel Brown als topschutters met 14 punten.    

 

Na negen speeldagen en vijf overwinningen (tegen vier nederlagen) staan de Giants achtste met 29 punten. Feyenoord bengelt met negen nederlagen als tiende helemaal onderin met 23 punten.    

 

Antwerpen reist vrijdag nog af naar Rotterdam en kan nog de 4e nationale plaats overnemen van Bergen. Op voorwaarde dat Bergen vrijdag in Den Bosch zelf verliest. 

 

De vierde plaats geeft de Giants het thuisvoordeel in de nationale playoffs.

Bekijk de hoogtepunten van de partij: