Ga naar de inhoud

Emma Meesseman en Ann Wauters bereiden zich voor op nieuw WNBA-seizoen: "Ann is voor mij nog steeds een ploeggenoot"

Ann Wauters en Emma Meesseman

De voorbereiding op het nieuwe WNBA-seizoen is vol aan de gang. Ook Emma Meesseman en kersvers assistent-coach Ann Wauters tekenen present bij hun nieuwe team Chicago Sky. Binnenkort sluit ook Julie Allemand aan bij de groep.

Titelverdediger Chicago behoort volgend seizoen weer tot het kransje topfavorieten voor de titel in de WNBA. Met het oog op het komende seizoen werd de kern versterkt met maar liefst drie Belgische basketvrouwen.

Julie Allemand werkt momenteel nog haar reguliere seizoen af bij Lyon, maar Ann Wauters en Emma Meesseman zijn zich al volop aan het klaarstomen voor een nieuw WNBA-seizoen.

 

Voor Wauters en Meesseman is hun nieuwe relatie allesbehalve een aanpassing gebleken. 

 

"Het is eigenlijk helemaal niet raar geweest", aldus Wauters. “Het is echt cool om hier in een andere soort rol te zijn. Ik observeer en leer veel. De nieuwe relatie tussen mij en Emma verloopt ook vlot. Ik ken haar zo goed, dus die connectie is er vanzelf."

 

"Ik zal Ann waarschijnlijk nooit "coach" noemen", vertelt Meesseman. "Ze is voor mij nog steeds een ploeggenoot. Het voelt net aan alsof we bij de nationale ploeg zitten."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.