Ga naar de inhoud

Club-coach Alfred Schreuder over interesse van Ajax: "Ik heb bij al mijn ex-clubs contacten"

Niet de wedstrijd van zondag tegen Antwerp, maar de vermeende interesse van Ajax was het belangrijkste gespreksonderwerp op de persconferentie van Club Brugge. "Er is geen concrete belangstelling, maar ik ken overal mensen. Dat is bij Ajax niet anders", reageerde coach Alfred Schreuder.

"Ik wil me volledig focussen op de play-offs met Club Brugge, we laten ons door niets of niemand afleiden", blikte Schreuder vooruit.

 

Over Ajax wou de Nederlandse coach duidelijk niet veel kwijt. "Ik heb bij Ajax nog contacten, maar ook bij andere ex-clubs zoals Hoffenheim en Twente."

 

Over naar de play-offs. Volgens de Nederlandse coach starten alle vier de clubs daarin op gelijke hoogte. "Of wij topfavoriet zijn? Nee, we zijn alle vier favoriet. De andere ploegen hebben het uitstekend gedaan, maar we kijken alleen naar onszelf."

De play-offs worden vaak pas op het einde beslist

Alfred Schreuder

"Hoeveel punten er volstaan om kampioen te worden? Geen idee. We gaan voor 18 op 18, we willen altijd iedere wedstrijd winnen."


Cruciaal durft Schreuder de partij tegen Antwerp wel niet te noemen. "Ik heb geleerd dat de play-offs vaak pas op het einde beslist worden, dus het is zondag nog niet van moeten."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.