Ga naar de inhoud

Ex-tennistopper Maria Sjarapova is in verwachting van haar eerste kindje

De voormalige nummer 1 in het vrouwentennis toont trots haar buikje.

"Te koesteren nieuwe tijden! Verjaardagstaart eten voor 2 is altijd mijn specialiteit geweest", zo maakte de voormalige Russische tennisvedette Maria Sjarapova op Instagram bekend dat ze voor het eerst zwanger is. En dat gisteren op de dag van haar 35e verjaardag.

De ex-nummer 1 van de wereld en 5-voudige grandslamkampioene poseert voor de foto met haar buikje op het strand.

Sjarapova is sinds december 2020 verloofd met de Britse zakenman Alexander Gilkes. De winnares van Australian Open 2008, Roland Garros 2012 en 2014, Wimbledon 2004 en US Open 2008 stopte in februari 2020 met tennis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.