Ga naar de inhoud

De overname van Standard door 777 Partners is nu helemaal rond

De laatste punten en komma's zijn gezet: Standard is nu officieel in buitenlandse handen. Er is een overgangsstructuur uitgedokterd met Pierre Locht als CEO ad interim.

Het was al langer duidelijk dat Standard zou toetreden tot de familie van 777 Partners. De overname was al getekend, vandaag werd de afronding van de verkoop op papier gezet.

 

"De overname is nu officieel", meldt Standard.

 

"Er is een tijdelijke overgangsstructuur opgezet waarin de verschillende departementshoofden in contact staan met de managers van het Amerikaanse bedrijf. Binnen deze structuur is Pierre Locht aangesteld als CEO ad interim."

 

"Het doel van dit proces is om alle beslissingen te kunnen nemen die op korte termijn nodig zijn voor de club, terwijl de acteurs van 777 Partners de tijd krijgen om de concrete werking van de aanwezige teams te leren kennen en in de toekomst de best mogelijke verbeteringen aan te brengen."

 

"Het voorbereidend werk met het oog op het nieuwe seizoen, vooral op sportief vlak, is zo al begonnen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.