Ga naar de inhoud

Eden Hazard traint weer individueel bij Real Madrid na operatie

Eden Hazard staat weer op het trainingsveld.

Eden Hazard (31) is vandaag op het trainingsveld verschenen bij Real Madrid, drie weken nadat bij een operatie een plaatje uit zijn rechterenkel werd verwijderd. Op een foto op de website van de Koninklijke is te zien hoe Hazard individueel traint. 

Op 29 maart ging de Rode Duivel onder het mes. Hij liet een plaatje verwijderen uit zijn enkel. Er werd geschat dat Hazard vijf weken aan de kant zou staan. 

 

Onze landgenoot miste onder meer de dubbele confrontatie met zijn ex-club Chelsea in de Champions League, eerder dit seizoen zat hij vaker dan hem lief was op de bank. Zijn laatste optreden dateert van 19 februari, toen hij vijf minuten mocht invallen tegen Alavés.   

 

Real Madrid staat na 32 speeldagen aan de leiding in La Liga. De laatste speeldag is op 22 mei voorzien. In de Champions League speelt Real de halve finale tegen Manchester City op 26 april (in Manchester) en 4 mei (in Madrid).  

 

De Rode Duivels treden begin juni in de Nations League aan tegen Nederland (3/06), Polen (8/06), Wales (11/06) en opnieuw Polen (14/06). Mogelijk kan bondscoach Roberto Martinez dan opnieuw op Hazard rekenen.