Ga naar de inhoud

Vijandigheden tussen Atletico en City gaan verder in de spelerstunnel

Een beeld uit de spelerstunnel van Atletico Madrid.

Hoogspanning ging woensdagavond door het Wanda Metropolitano in Madrid. Manchester City verloor voetballend de controle over zijn kwartfinale, Atletico Madrid verloor de controle over zijn zenuwen. Dat leverde ook na de match een lelijk schouwspel op.

Iets over 23u woensdagavond: Atletico Madrid toont twee gezichten. Terwijl de fans lof verdienen omdat ze tot meer dan tien minuten na de match nog steeds zingen en dansen ondanks een nederlaag, zijn de spelers betrokken bij geduw en getrek in de spelerstunnel.

 

Op beelden is te zien dat Savic en Vrsaljko bijzonder hevig te keer gaan. Savic is in een verhitte discussie betrokken met Grealish, die zich ook niet onbetuigd laat.

 

Vrsaljko gooit daarna iets in de richting van een speler of staflid van City en lijkt ook te spuwen. 

 

Volgens bepaalde bronnen zouden Grealish en Savic elkaar ook een kopstoot hebben gegeven. De twee hadden het eerder ook al flink aan de stok met elkaar op het veld. 

 

In een opmerkelijk beeld tijdens de match is te zien hoe Grealish iets onvriendelijks zegt tegen Savic, waarop die aan het lange haar van de Brit trekt.

Ook in de heenmatch hadden Savic en Vrsaljko al aan het haar van Grealish getrokken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tijdens de match trok Savic aan het haar van invaller Grealish

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dat Atletico werd uitgeschakeld heeft het nochtans vooral aan zichzelf te danken.