Ga naar de inhoud

Flanders Classics-CEO en ex-basketbalinternational Tomas Van Den Spiegel opgenomen in ziekenhuis

Tomas Van Den Spiegel is opgenomen in het ziekenhuis met bloedklonters en hartproblemen. Dat heeft de CEO van Flanders Classics laten weten op Instagram. "Dat zag ik niet aankomen", zegt de voormalige basketbalinternational.

"Ik zit met bloedklonters en vocht in mijn longen. Dit had ik niet zien aankomen", zegt Van Den Spiegel, die op Instagram laat weten dat hij ook hartproblemen heeft. "Zonder twijfel zal ik snel weer oké zijn, maar nu haal ik mijn voet even van het gaspedaal."


Van Den Spiegel is sinds 2018 de CEO van Flanders Classics, dat onder meer de Ronde van Vlaanderen organiseert. Zelf komt Van Den Spiegel uit de basketbalwereld.

Met zijn 2,14 meter speelde hij tijdens zijn actieve carrière bij een rist Europese topclubs. Hij won als speler 2x de EuroLeague met CSKA Moskou.