Ga naar de inhoud

Een nachtelijke editie van 90 minutes met extra aandacht voor Kevin De Bruyne

KDB drukt zijn stempel op deze podcast - don’t blame us, hij is daar nogal bedreven in, in de stempeldrukkunst. We beantwoorden de vraag Peppi of Kloppi, en Steven werkte twintig (20!) minuten, Aster dirigeert als vanjongs, Sam wikt Ten Hag en ook Brazilië en de Duivels duiken op (met 5 of met 4, that’s the question). Tot slot, kleine waarschuwing: het einde is zoek. Letterlijk. Zo gaat dat als je ons de nacht in stemt.

Bekijk 90 Minutes ook op

Ook in de Sporza App kunt u de podcast beluisteren, klik daarvoor bovenaan op de tab "Luister".

90 minutes

KDB drukt zijn stempel op deze podcast - don?t blame us, hij is daar nogal bedreven in, in de stempeldrukkunst. We beantwoorden de vraag Peppi of Kloppi, en Steven werkte twintig (20!) minuten, Aster dirigeert als vanjongs, Sam wikt Ten Hag en ook Brazilië en de Duivels duiken op (met 5 of met 4, that?s the question). Tot slot, kleine waarschuwing: het einde is zoek. Letterlijk. Zo gaat dat als je ons de nacht in stemt.
di 12 april 2022 105 min

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Nu.