Ga naar de inhoud

Zwaar gevallen renner in Amstel komt met update: "Ik was 20 minuten buiten bewustzijn"

Het was een akelig beeld tijdens de Amstel Gold Race. De Italiaan Samuele Battistella bleef roerloos op de grond liggen na een valpartij op 75 kilometer van de streep. Een dag later vertelt de renner van Astana dat hij "niks meer weet van wat er gebeurd is en hij 20 minuten buiten bewustzijn was".

Astana deelde gisteren al mee dat de renner verwondingen opliep in het gezicht, een tand brak en 7 hechtingen kreeg.

 

"Ik ben vergeten wat er gisteren tijdens de Amstel Gold Race gebeurd is", vertelt Samuele Battistella nu zelf op Twitter. "Ik viel zo hard tegen de grond dat ik meer dan 20 minuten buiten bewustzijn was. Gelukkig vertelde de medische staf en in het ziekenhuis dat alles oké is. Ik moet gewoon herstellen en onder toezicht blijven."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.