Ga naar de inhoud

Quick Step-Alpha Vinyl pakt uit met Evenepoel en Alaphilippe in de Brabantse Pijl

Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel

Woensdag zal de concurrentie rekening moeten houden met Quick Step-Alpha Vinyl, want het Belgische team pakt in de Brabantse Pijl uit met het duo Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel. "We starten met veel vertrouwen."

Wereldkampioen Julian Alaphilippe, die in 2020 de overwinning pakte in Overijse, zal de Brabantse Pijl voor de zesde keer rijden. De voorbije week won hij een rit in de Ronde van het Baskenland, maar hij viste ook twee keer net achter het net.    

 

En met Evenepoel heeft Quick Step nog een kandidaat-winnaar in huis. "Met Julian en Remco hebben we twee kopmannen, renners die in staat zijn om in de slotfase van de wedstrijd mee te draaien", zegt ploegleider Geert Van Bondt.

 

Alaphilippe en Evenepoel krijgen steun van de Italianen Andrea Bagioli en Davide Ballerini, de Fransman Rémi Cavagna en de Belgen Dries Devenyns en Mauri Vansevenant. "We starten met veel vertrouwen na sterke prestaties in het Baskenland."

 

"Zowel de moraal als de vorm zijn goed. Andrea, waarvan we nog moeten afwachten hoe hij herstelt na zijn valpartij in de Amstel Gold Race, Davide, Rémi, Dries en Mauri zullen Alaphilippe en Evenepoel veel steun bezorgen en kunnen ons helpen om ver te komen in de wedstrijd."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Jouw ploeg mee aan de start?
Doe mee met de wielermanager 2022!
0
dagen
1
uur
0
minuten
0
seconden
Stel op tijd jouw ploeg samen en word dé Wielermanager van 2022!
Stel je ploeg samen