Ga naar de inhoud

Dollende Laurens De Plus mag na Amstel Gold Race niet meer meetrainen van broers Naesen

De opmerkelijke finish van de Amstel Gold Race gisteren heeft ook op sociale media voor heel wat reacties gezorgd. Laurens De Plus (Ineos-Grenadiers) kon het niet laten om de broers Naesen (AG2R) even te treiteren.

Als winnaar worden uitgeroepen, en dan twee minuten later toch genoegen moeten nemen met het zilver. Het overkwam Benoît Cosnefroy (AG2R) gisteren na de Amstel Gold Race.

 

Op Twitter was de rollercoaster van emoties ook te zien bij Oliver Naesen, teamgenoot van Cosnefroy bij AG2R. Bij het kamp van Ineos-Grenadiers was de vreugde natuurlijk immens. Laurens De Plus (Ineos-Grenadiers) kon het niet laten om Naesen even te plagen onder zijn tweet.

 

Lawrence Naesen, ook ploegmaat van Cosnefroy, nam het op voor zijn broer en grapte dat De Plus op zoek mag gaan naar andere trainingspartners.