Ga naar de inhoud

Arthur Van Doren blijft langer bij topclub Bloemendaal: "Geen moeilijke beslissing"

 za 2 april 2022 12:53
Arthur Van Doren voelt zich thuis bij Bloemendaal.

Hockey-international Arthur Van Doren zal ook de komende jaren de kleuren van de Nederlandse topclub Bloemendaal verdedigen. Het team bevestigt op zijn website dat de verdediger zijn contract "met enkele seizoenen" heeft verlengd.

De 27-jarige Van Doren speelt sinds de zomer van 2018 voor Bloemendaal, waarvoor hij Dragons verliet. De Red Lion was toen net voor de tweede keer tot Beste Speler van de Wereld uitgeroepen.

 

Met Bloemendaal won Van Doren al twee keer de Euro Hockey League (2018 en 2021) en twee keer het Nederlandse kampioenschap (2019 en 2021). 

 

Ook met de Red Lions stapelde hij de successen op met olympisch goud vorig jaar in Tokio als ultieme bekroning.  

 

"Ik voel me hier ontzettend gewaardeerd en als team hebben we nog veel ambitie, dus het was geen moeilijke beslissing", zegt Van Doren. 

 

"Ik kwam van Dragons, dat was een familievereniging, net als Bloemendaal. Daarom was de overgang voor mij makkelijk. Iedereen hier wil een bijdrage aan de club leveren, dat is mooi om te zien."

We hebben nog veel ambitie, het was geen moeilijke beslissing.

Arthur Van Doren
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.