Ga naar de inhoud

Geen plekje in halve finales voor Tinne Gilis op British Open

 vr 1 april 2022 16:21

Tinne Gilis is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van de British Open squash. Onze landgenote verloor op het toernooi in Hull na 28 minuten spelen in drie sets van de Egyptisch Hania El Hammamy, de nummer drie van de wereld. 

Tinne Gilis (PSA-24) staat 12 plaatsen lager op de wereldranglijst dan zus Nele , maar schopte het op de British Open wel verder. Nele Gilis werd uitgeschakeld in de 1/8e finales, voor Tinne werden de kwartfinales het eindstation.

 

Hania El Hammamy (PSA-3) was een maatje te groot. Het tweede reekshoofd haalde het met 11-4, 11-3 en 11-5.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: