Ga naar de inhoud

Club Brugge-coach Schreuder: "Buchanan zit niet in de selectie tegen Beerschot"

Alfred Schreuder op de persbabbel in aanloop naar de wedstrijd tegen Beerschot.

Tajon Buchanan zal morgenavond niet in actie komen voor Club Brugge. De winger heeft er 3 interlands met Canada opzitten en krijgt rust van coach Schreuder.

Alfred Schreuder kreeg veel vragen over zijn aanvallende spelers op de persbabbel. Over Tajon Buchanan was hij duidelijk. "Buchanan zit niet in de selectie. Hij komt pas morgenochtend terug en heeft alles gespeeld bij Canada. Hij zal dus niet op tijd klaar zijn." Het feit dat de Canadees niet zal spelen tegen Beerschot komt Noa Lang misschien wel goed uit. Ook bij het Nederlandse elftal kon hij namelijk geen minuten maken. Tegen Beerschot komt daar misschien verandering in.

Tajon Buchanan kwalificeerde zich met Canada voor het WK in Qatar.

Hans Vanaken en Charles De Ketelaere kregen enkel lof van hun coach: "Hans heeft de goede  lijn van bij Brugge helemaal doorgetrokken. Hij heeft veel vertrouwen en straalt dat ook uit." 
Ook over de WK-kansen van De Ketelaere was Schreuder duidelijk. "Charles De Ketelaere is een van de beste spelers in België. Ik hou enorm van creatieve spelers zoals Charles en ik denk dat de bondscoach dat ook doet. Ik denk dat hij een grote kans maakt om mee te gaan naar Qatar."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.