Donald Trump in officieel statement: "Ik hou niet van opscheppers, maar ik sloeg wel degelijk een hole-in-one"

Ook al is hij geen president van de Verenigde Staten meer, toch blijft Donald Trump de media opzoeken. In zijn laatste statement zet hij de puntjes op de i over zijn eigen prestaties op het golfterrein.

Donald Trump is een verwoed golfer. Zo verwoed zelfs dat hij tijdens zijn presidentschap regelmatig het verwijt kreeg vaker op de golfbaan te staan dan in het Witte Huis te vertoeven.

 

Die aantijgingen heeft Trump bijna altijd naast zich neergelegd, maar als het over zijn prestaties zelf gaat, wil hij deze keer wel iets rechtzetten.

 

"Omdat veel mensen naar mijn hole-in-one vragen, doe ik jullie nu het verhaal: het is 100% waar."

 

"Het gebeurde op de Trump International Golf Club in Palm Beach, op de 7e hole. 165 meter met tegenwind. Ik sloeg een "ijzer 5" (een soort golfclub) die magnifiek door de sterke tegenwind vloog."

 

"Het balletje botste twee keer en ging dan - tok - in de hole. De geweldige ex-profs die bij mij waren, hadden het meteen gezien, omdat zij betere ogen hebben dan ik. Maar op die hole waren hun swings dan weer niet beter dan de mijne."

 

Of hij uiteindelijk het wedstrijdje tegen de ex-profs ook heeft gewonnen, wil Trump dan weer niet kwijt. "Ik ben een erg bescheiden persoon en als ik het toch zou zeggen, zouden jullie zeggen dat ik aan het opscheppen ben. Ik hou niet van opscheppers!"