Ga naar de inhoud

Het opperste familiegeluk voor Dries Mertens: Rode Duivel verwelkomt zoontje Ciro Romeo

Mooier dan zijn mooiste doelpunt. Terwijl de Rode Duivels tegen Ierland speelden, beleefde Dries Mertens het opperste familiegeluk. Hij verwelkomde samen met zijn vrouw Kat Kerkhofs een zoontje Ciro Romeo. Dat nieuws maakte het koppel via Instagram bekend. Het is hun eerste kindje.

De naamkeuze "Ciro" is overigens toepasselijk. Mertens kreeg bij Napoli zelf de bijnaam toegewezen door de bekende Napolitaanse Anna Trieste. "Omdat hij qua gestalte, karakter en grinta erg lijkt op Napolitaanse straatjongens", vertelde ze ooit.

 

"Hij zat op de bank, maar sprong recht om te supporteren en zijn ploegmaats aan te moedigen: hij schreeuwde, gebaarde, net als Napolitaanse straatjongens die op de pleintjes met de bal spelen."

 

Mertens vertelde eerder dat er heel wat collega-Duivels hem al goeie raad gegeven hadden. "Ik zit bij de Duivels aan tafel met allemaal vaders... Zij geven me de beste raad, ik luister er zeker naar. Ik weet niet wat me staat te wachten, maar ik heb een vrouw die enorm sterk is. Of voetbal nu echt een bijzaak zal worden? Nog niet nee, ik geniet nog volop."

 

Vanaf nu samen met Ciro Romeo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.