Ga naar de inhoud

"Is dit echt gebeurd?": Hollywood-ster ziet eigen club één van de strafste comebacks ooit maken

Zelfs in Hollywood hadden ze dit scenario niet kunnen verzinnen. De Engelse vijfdeklasser Wrexham keerde een 2-5-achterstand om in een 6-5-zege met één van de strafste comebacks aller tijden. Steracteur en mede-eigenaar Ryan Reynolds kon zijn ogen niet geloven: "Dit kost me 9 jaar van mijn leven!"

De aanwezigen zullen de wedstrijd voor de rest van hun leven koesteren. Traditieclub Wrexham boekte zaterdag een sensationele comeback tegen Dover in de Engelse vijfde klasse.

 

Het team uit Wales keek in minuut 63 tegen een 2-5-achterstand aan, maar slaagde erin om het resultaat nog helemaal om te keren. Het duurde wel tot de 98e minuut voor Davies de winnende treffer scoorde. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is een ommekeer die in de dikke boeken van Wrexham terecht zal komen. De ploeg staat bekend als op twee na oudste voetbalclub ter wereld. Bovendien eentje met een opvallende eigenaar: Hollywood-ster Ryan Reynolds, onder meer bekend van de Deadpool-films.

 

De Canadese acteur wist met zijn vreugde geen blijf na de stuntzege van zijn club. "Ik heb net 9 jaar van mijn leven verloren", schreef hij op Twitter. "En daar heb ik vrede mee. Excuses aan mijn familie. Nog dit: begraaf me in Wales."

 

Reynolds kocht Wrexham begin 2021 samen met collega-acteur Rob McElhenney voor een bedrag van ongeveer twee miljoen pond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.