Ga naar de inhoud

Red Panther Stephanie Vanden Borre verdedigt volgend seizoen de kleuren van Braxgata

Stephanie Vanden Borre

Stephanie Vanden Borre trekt volgend seizoen naar Braxgata. De 24-jarige Red Panther komt over van Gantoise. "Een geweldige aanwinst", zegt Braxgata-voorzitter Erik Gysels.

"Braxgata heeft me overtuigd met het project 2025 dat ze me hebben voorgesteld", verklaart Stephanie Vanden Borre haar overstap. "Ik heb een fantastische tijd gekend bij Gantoise en ben hen heel dankbaar voor wat ik daar heb kunnen en mogen doen."

"voor mijn eigen ontplooiing vond ik het belangrijk dat ik mijn schouders ook eens onder een ander project kan zetten en op die manier buiten mijn comfortzone kan komen. Dat ik in Antwerpen woon heeft de keuze ook wat eenvoudiger gemaakt."

"Natuurlijk ken ik veel speelsters van Braxgata, zoals de Red Panthers waarmee ik al jaren samen speel. Ik hoop me snel thuis te voelen en op die manier mijn bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van de club en het team. Maar dat is pas voor volgend seizoen. Nu zijn we nog concurrenten."

Braxgata-voorzitter Erik Gysels: "Stephanie is een geweldige aanwinst. Haar profiel was een topprioriteit voor onze ploeg. We zijn zeer verheugd dat we met Stephanie opnieuw een topspeelster op deze belangrijke positie hebben."

"De komst van Stephanie past ook perfect in het hockeybeleid dat we al jaren voeren. Zo is algemeen bekend dat we bij Braxgata de meisjes even belangrijk vinden als de jongens. En dat de jeugd alle kansen krijgt bij de 1e ploegen. We besteden daarbij veel aandacht aan de juiste omkadering en integratie. Onze internationals zorgen daarvoor."