Ga naar de inhoud

Luister naar een nieuwe 90 minutes over de Clasico en Overmars en mét taart

En toen was er… taart! Toepasselijk, want Real kreeg er een in het gezicht van Barcelona. Hoeveel heeft Antwerp volgend seizoen in zijn (over)mars? En we bespreken de beste tactische zet van de voorbije week. En neen, die kwam niet van Xavi. Luister naar je wekelijkse afspraak met 90 minutes.

Bekijk 90 Minutes ook op

Ook in de Sporza App kunt u de podcast beluisteren, klik daarvoor bovenaan op de tab "Luister".

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Nu.

90 minutes

En toen was er? taart! Toepasselijk, want Real kreeg er een in het gezicht van Barcelona. Hoeveel heeft Antwerp volgend seizoen in zijn (over)mars? En we bespreken de beste tactische zet van de voorbije week. En neen, die kwam niet van Xavi.
di 22 maart 2022 111 min