Ga naar de inhoud

Jan Vertonghen mist de Rode Duivels (of toch Vermaelen): "Foto's van de nieuwe coach?"

Geen spelers met meer dan 50 caps in de selectie van Roberto Martinez en dus geen Jan Vertonghen. De verdediger van Benfica kan dus wat uitblazen, maar hij lijkt de nationale ploeg toch niet helemaal uit zijn hoofd te kunnen zetten. Of wou hij een beetje spotten met zijn goede vriend Thomas Vermaelen?

"Admin, foto's van coach Vermaelen aub...", schreef Jan Vertonghen op Twitter. Hij werd meteen op zijn wenken bediend want de beheerder van het account van de Rode Duivels kwam met een foto van assistent Thomas Vermaelen op de proppen.

 

Vertonghen is ook gewaarschuwd. "Hij zal het je niet makkelijk maken in juni, Jan", stond erbij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.