Ga naar de inhoud

Einde relatie met De Oude Dame: Paulo Dybala werkt zijn laatste maanden af als speler van Juventus

Einde verhaal voor Paulo Dybala bij Juve.

De liefde tussen Paulo Dybala en Juventus is helemaal bekoeld. De Argentijnse aanvaller onderhandelde vandaag voor het laatst over een eventuele contractverlenging bij de club. Die is niet goed verlopen. Zijn werkgever besliste om niet in te gaan op de wensen van Dybala.

In de zomer van 2015 maakt een 21-jarige rijzende ster de overstap naar Juventus.

 

Paulo Dybala groeit dankzij zijn dribbelkunsten en gouden linkervoet al snel uit tot een publiekslieveling. Maar sinds de komst van een nieuw aanvallend talent, Dusan Vlahovic, zit er ruis op de relatie tussen de Argentijn en De Oude Dame.

 

De club laat weten dat ze in principe geen nieuw contract aanbieden aan de aanvaller. En dat terwijl zijn huidige overeenkomst afloopt in juni.

 

"Met de komst van Vlahovic was zijn positie niet langer centraal op het veld. We verkiezen om de beslissing te nemen zijn contract niet te verlengen", aldus Juve-bestuurslid Maurizio Arrivabene in de Italiaanse media.

 

De 28-jarige voetballer werd aan het begin van het seizoen benoemd tot vice-aanvoerder, maar een aantal blessures zorgden ervoor dat hij bij de Italiaanse topclub minder in het stuk voorkwam.


Eén ding staat vast: voor het eerst in lange tijd zal Paulo Dybala op zoek moeten gaan naar een nieuwe liefde in het voetbal.