Ga naar de inhoud

De "vloek van Extra Time" voor Joshua Zirkzee, de 100 meter van Alexandre Boucaut

De wervelende goal van AA Gent tegen Anderlecht, de non-match van Joshua Zirkzee in de Ghelamco Arena, de lessen uit interviews met Aly Samatta en de 100 meter van Alexandre Boucaut: bekijk hier enkele fragmenten uit Extra Time van maandagavond.

De goal van AA Gent tegen Anderlecht: "Je zag dat Tissoudali niet fit was, maar Vanhaezebrouck liet hem staan"

Tarik Tissoudali besliste de topper tegen Anderlecht in het voordeel van AA Gent. De sleutelspeler bij de Buffalo's had nochtans niet echt zijn dagje. Misschien lag een knieletsel wel aan de basis? En toch scoorde Tissoudali.

 

Gent had overigens Europees gespeeld, maar misschien net daarom gaf Sven Kums de wondermooie assist voor de 1-0.

Afwezige Joshua Zirkzee: "De vloek van Extra Time?"

Joshua Zirkzee haalde de voorbije weken een hoog niveau, maar uitgerekend een week na zijn passage in Extra Time was hij onzichtbaar. 

 

"Waarom komt Benito Raman dan niet in de ploeg?", vroegen onze gasten zich af. "Als je de onverzettelijke wil hebt om een topspeler te worden bij Bayern München, dan moet je meer tonen."

"Samatta is een gigalieve gast"

Aly Samatta lacht normaal altijd zijn tanden bloot, maar dit seizoen draait het vierkant bij Antwerp.

 

Filip Joos prijst de diepe spits: "Hij was alles kwijt wat hem ooit geweldig maakte bij Racing Genk, maar toen kwam zijn moment tegen Zulte Waregem. Iedereen die hem ooit geïnterviewd heeft, gunt hem dit. Het is een gigalieve gast."

 

En dan was er in die match nog een opvallende fase met de scheidsrechter in de hoofdrol.