Ga naar de inhoud

Europees kampioen Lars van der Haar blijft de ploeg van Sven Nys trouw

 do 17 maart 2022 16:29

Baloise Trek Lions heeft het contract van veldrijder Lars van der Haar verlengd tot minstens eind 2024. "Ik voel me goed in de ploeg en zie geen enkele reden om te veranderen", zegt de 30-jarige Nederlander.

Met de Europese en de Nederlandse titel heeft Lars van der Haar een vruchtbare winter achter de rug.

 

Enkel zijn knie speelde geregeld op, maar daar heeft Van der Haar goed nieuws over. "Ik onderging een maand geleden een operatie aan mijn knie en die verliep heel goed."

 

Nog meer goed nieuws, want Van der Haar en Baloise Trek Lions hebben hun huwelijk verlengd tot minstens 2024.

 

"Ik had eind vorig seizoen al aangegeven aan mijn manager dat ik graag wilde blijven bij Baloise Trek Lions. Ook de ploeg liet uitschijnen dat ze mij graag wilden houden. Dus waren de besprekingen snel beklonken."

 

"Met mijn Europese en Nederlandse titel, zilveren medaille op het WK en overwinningen in Tabor en Gavere heb ik een van mijn mooiste jaren in de elitecategorie achter de rug."

 

"Ik haal voldoening uit het feit dat ik deze prestaties lever tegen alweer een nieuwe generatie. Ik probeer ook de komende seizoenen dit niveau vast te houden en telkens weer nieuwe doelen te stellen", besluit Van der Haar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.