BEKIJK: Thaise voetballer meteen ontslagen na walgelijke elleboogstoot aan tegenstander

De smerigste actie van het voetbalweekend. In de Thaise derde klasse is Aitsaret Noichaiboon ver over de schreef gegaan. De voetballer deelde een walgelijke uppercut uit aan zijn tegenstander. Meteen na de match besliste zijn club Bangkok FC om Noichaiboon, die ook thaibokst, te ontslaan.

Diep in blessuretijd sloegen de stoppen van Noichaiboon door. Zijn tegenstander Supasan Ruangsuphanimit probeerde Noichaiboon te doen struikelen met een venijnig tikje, maar het antwoord van de speler van Bangkok FC was compleet over het toelaatbare.

 

Met een rake elleboogstoot sloeg Noichaiboon zijn opponent knockout. Ruangsuphanimit kreeg in het ziekenhuis 24 hechtingen in het gezicht.

 

Bangkok ontbond het contract van Noichaiboon met onmiddellijke ingang. "We willen onze verontschuldigingen aanbieden voor het voorval en zullen ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt."