Ga naar de inhoud

meest recent

Primoz Roglic: "In Milaan-Sanremo koers ik voor Wout van Aert"

 ma 14 maart 2022 07:21
Wout van Aert en Primoz Roglic
In Parijs-Nice klopte het plaatje voor Wout van Aert en Primoz Roglic. In Milaan-Sanremo ook?

In zijn eerste grote afspraak van het jaar kan Wout van Aert zaterdag op Primoz Roglic rekenen. De Sloveen offert zich in Sanremo op voor de Belgische kampioen.

Na zijn berewerk gisteren in de slotrit van Parijs-Nice heeft Wout van Aert een wederdienst verdiend. Primoz Roglic gaat voor de tweede keer van start in de Primavera, waar hij niet voor eigen rekening zal rijden.

 

"Ik kom er aan de start om Wout bij te staan", vertelde Roglic gisteren na zijn moeizame eindoverwinning in Nice. "Hopelijk snijden we met goede benen de Poggio aan."

 

Samen met Van Aert zal Roglic moeten opboksen tegen de man in supervorm: Tadej Pogacar. "Met hem weet je nooit. Hij begint er misschien al op de Cipressa aan", lacht zijn landgenoot.

 

Roglic reed Sanremo een keer. Vijf jaar geleden bolde hij als 67e over de finish, in een groepje met Tom Boonen op anderhalve minuut van winnaar Kwiatkowski.

Met Pogacar weet je nooit. Hij begint er misschien al op de Cipressa aan (lacht).

Primoz Roglic

Mevrouw Van Aert kan wel lachen met de doelen van het koppel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
meer: