Ga naar de inhoud

Egan Bernal: "Raad eens wie er weer op zijn fiets zit!"

 za 12 maart 2022 17:50
Egan Bernal
Wandelstok aan de kant en fiets uit de stal voor Egan Bernal.

Anderhalve maand nadat hij aan de dood is ontsnapt, komt Egan Bernal met heuglijk nieuws. De 25-jarige Colombiaan deelt een foto vanop zijn fiets.

Eind januari kwam Egan Bernal zwaar ten val op training. De Colombiaanse wielrenner had zowat alles gebroken, ging meermaals onder het mes en vertelde dat hij maar net aan een verlamming en zelfs de dood was ontsnapt. Maar kijk... hij fietst weer!

 

"Raad eens wie er weer op zijn fiets zit", post Bernal apetrots op zijn sociale media. "Zolang je erin gelooft, is alles mogelijk. Als je echt iets wil, lonen alle inspanningen ook echt de moeite."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Drie jaar geleden werd Egan Bernal de eerste Colombiaan die de Tour wist te winnen. Vorig jaar voegde hij daar eindwinst in de Giro aan toe. Dit jaar zal hij vooral blij zijn als hij überhaupt een koers kan rijden.

Lees ook: