Ga naar de inhoud

meest recent

Antetokounmpo is de grote man in topper tegen de Chicago Bulls

 za 5 maart 2022 11:04
Antetokounmpo klokte af op 34 punten.

In het Oosten heeft titelverdediger Milwaukee de topper tegen de Chicago Bulls naar zijn hand gezet. Sterspeler Giannis Antetokounmpo  was goed voor 34 punten en leidde zijn team uiteindelijk naar een 112-118-zege.

In de NBA stond er vannacht een ware kraker op het programma. Titelverdediger Milwaukee ging op bezoek in het United Center van de Chicago Bulls.

De aanwezige supporters kregen vanaf het begin waar voor hun geld. Beide teams hielden elkaar lange tijd in evenwicht, maar dankzij een sterk laatste quarter trok de titelverdediger toch aan het langste eind.

Giannis Antetokounmpo was met 34 punten en 16 rebounds de uitblinker van de avond. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Leider Phoenix zwoegt tegen de New York Knicks

In het Westen haalde leider Phoenix het dan weer nipt van de New York Knicks. De Suns wonnen uiteindelijk met 115-114.

Bij de Suns was Cameron Johnson de grote uitblinker met 38 punten. De forward trok de overwinning over de streep met een driepunter op de buzzer.

Phoenix blijft dankzij de zege ook comfortabel leider in het Westen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.