Ga naar de inhoud

Erotische webshop laat weer van zich horen en geeft giftbox met seksspeeltjes aan winnares Nederlandse vrouwenkoers

Dit weekend wordt in Nederland de Bloeizone Fryslan Tour gereden, een etappekoers van 3 dagen voor vrouwen door het noorden van het land. Opvallend: de organisatie breekt met de traditionele prijzenpot en verrast met een giftbox vol seksspeeltjes van nieuwe hoofdsponsor EasyToys. 

De etappekoers in het noorden van Nederland werd dit jaar omgedoopt tot de EasyToys Bloeizone Fryslan Tour. De erotische webshop koppelt zijn naam aan de koers met een nobel doel:  "Met alle generaties in de noordelijke provincies van Nederland het gesprek aangaan en hen tips en tools geven om te komen tot een gezond seksleven."

 

Ook de organisatie is dat idee genegen. "Gezondheid draait om vele factoren", klinkt het. "Een plezierig seksleven valt ook onder gezondheid. De manier waarop EasyToys dit onderwerp bespreekbaar maakt, spreekt ons zeer aan. Ik kijk uit naar deze spannende samenwerking."

Hun eerste keer? Bijlange niet!

Het is niet de eerste keer dat EasyToys zich in de sportwereld begeeft. In 2020 ging het bedrijf al in zee met FC Emmen, een club uit de Nederlandse eerste divisie. EasyToys was meteen zichtbaar, want de naam prijkte als hoofdsponsor op de shirts van de spelers. 

 

Aanvankelijk waren de meningen verdeeld. FC Emmen zat in vieze papieren en bengelde onderaan in de stand van de Eredivisie. Voor de deal met EasyToys kreeg de club heel wat kritiek te verwerken. De Nederlandse voetbalbond wilde zelfs niet dat de naam op de shirts verscheen. 

 

FC Emmen zakte dat jaar naar de eerste divisie, maar de samenwerking met EasyToys bleef overeind. Het gaat hen intussen al iets meer voor de wind. De club staat bovenaan in de eerste divisie en de deal met de webshop werd verlengd.

 

FC Emmen: "We hadden geen makkelijke start, niet iedereen keurde onze relatie goed. Maar echte liefde overwint alles, en zo ook onze relatie."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Drie dagen door het noorden van Nederland

Zal de samenwerking met de Bloeizone Fryslan Tour een gelijkaardig succes kennen? Dat moet blijken.

 

De etappekoers start in elk geval vandaag met een tijdrit van 13 kilometer in Surhuisterveen. 

 

Ellen van Dijk won. Ze deelde een foto van de prijzenpot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

EasyToys is al sinds 2020 shirtsponsor van FC Emmen