Ga naar de inhoud

Zieke Greet Minnen moet passen voor Lyon: "Ik bereid me nu voor op Indian Wells"

Greet Minnen moest afgelopen weekend ook al opgeven tijdens de finale van het ITF-indoortoernooi in Nur-Sultan.

Greet Minnen moet door ziekte verstek laten gaan voor het WTA-toernooi in Lyon. Afgelopen weekend moest ze ook al opgeven tijdens de finale van het indoortoernooi in het Kazakse Nur-Sultan. "Ik ga nu rust nemen en me voorbereiden op Indian Wells", klinkt het bij de nummer 78 van de wereld.

Greet Minnen is nog niet voldoende hersteld van de ziekte die ze vorig weekend opliep in Kazachstan. Daarom heeft ze op de valreep toch nog beslist op te geven voor het toernooi in Lyon. Ze moest er in de openingsronde aantreden tegen de Zwitserse Viktorija Golubic, de nummer 35 van de wereld. 

 

Minnen legde maandag op Instagram uit dat ze de nacht voor de finale in Nur-Sultan last had gekregen van haar buik en ze daardoor niet in staat was zondag haar wedstrijd te beëindigen. Ze hoopte toen nog op tijd hersteld te raken voor het toernooi in Lyon, maar tevergeefs. 

 

"Spijtig dat ik moet opgeven voor mijn wedstrijd vandaag. Mijn lichaam is nog niet volledig hersteld. Nu neem ik rust om me voor te bereiden op Indian Wells", laat Minnen weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.