Ga naar de inhoud

Leicester-coach looft invaller Jamie Vardy, die meteen scoort na blessure: "Enorme opsteker"

Jamie Vardy kan weer doen wat hij het liefste doet, namelijk scoren.

Jamie Vardy heeft indruk gemaakt bij zijn eerste wedstrijd na zijn hamstringblessure. De Leicester-aanvaller was na een invalbeurt meteen goed voor een assist en een goal in de zege tegen Burnley. Coach Brendan Rodgers prees na de wedstrijd zijn aanvaller de hemel in.

Jamie Vardy viel eind december uit met een hamstringblessure, maar de aanvaller is weer helemaal terug. De Engelsman bezorgde Leicester City een opluchting door meteen na zijn invalbeurt voor een assist te zorgen tegen Burnley. Niet veel later deed hij zelf het net trillen.

 

Leicester-coach Brendan Rodgers was enorm tevreden over de prestatie van zijn aanvaller. Hij is maar al te blij om zijn goaltjesdief weer in de ploeg te hebben.

 

"Je ziet meteen wanneer hij op het veld staat, met zijn dreiging en bewegingen. Hij is een topspeler en het is een enorme opsteker voor ons om hem terug te hebben", vertelde Brendan Rodgers na de wedstrijd.

Jamie Vardy en James Maddison brachten nieuwe energie.

Leicester-coach Brendan Rodgers
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vardy startte nog op de bank, maar mocht zich na 70 minuten opmaken voor een invalbeurt. Leicester en Burnley waren op dat moment nog niet aan scoren toegekomen.

 

"Het idee was om in de 2e helft de talenten in het spel te brengen. Jamie Vardy en James Maddison toonden hun kwaliteit en brachten nieuwe energie voor de laatste 20 minuten."

 

Na 82 minuten bracht invallerJames Maddison Leicester op voorsprong na een assist van Vardy. In de 90e minuut kopte Vardy zelf de bal binnen, waardoor Leicester zeker was van de winst.

 

"Het is goed dat we winnen en de clean sheet is ook mooi. Deze 3 punten zijn enorm belangrijk voor ons", besloot Rodgers na de wedstrijd. De laatste keer dat Leicester een Premier League-wedstrijd kon winnen, was op 28 december tegen Liverpoool.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.