Jonkies van Racing Genk laten plaats in kwartfinales Youth League liggen vanaf de stip

wo 2 maart 2022 17:08
Een foto van de 1-0.

De U19 van Racing Genk hebben zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van de UEFA Youth League. In Liverpool was de thuisploeg te sterk na het nemen van strafschoppen (4-3). Na 90 minuten spelen stond het 1-1.

Genk had in de vorige ronde Chelsea gewipt, bijna zorgde het vandaag voor een nieuwe stunt tegen een Engels topteam.

In Liverpool kwam het vlak voor de rust op achterstand, maar vrijwel meteen na de thee maakte Jay-Dee Geusens gelijk voor de Limburgers.

Na de 1-1 had Genk de beste kansen om te winnen, maar scoren lukte niet meer. Strafschoppen moesten voor de beslissing zorgen. Daarin misten aanvoerder Tuur Rommens en doelpuntenmaker Geusens voor Genk.