Ga naar de inhoud

Peter Vandenbempt over Radja Nainggolan:"Een grote ontgoocheling op dit moment"

Radja Nainggolan kent een moeilijke periode bij Antwerp.

De topper tussen Club Brugge en Antwerp werd uiteraard uitvoerig besproken in de studio van Extra Time. Het middenveld van Antwerp kon niet overtuigen en daar speelden Birger Verstraete en Radja Nainggolan een rol in. "In de meeste wedstrijden zou Nainggolan toch de bepalende speler moeten zijn."

Na de wedstrijd was Antwerp-coach Brian Priske niet mals voor zijn ploeg en wees hij met de vinger naar zijn spelers met de meeste ervaring.

 

“Ik verwacht meer van iedereen, maar ook van de ervaren spelers zoals Radja Nainggolan en Birger Verstraete. Zij moeten hun kwaliteiten en ervaring tonen en de rest van de ploeg proberen mee te nemen", besloot Brian Priske tijdens de persconferentie.

 

Ook in de studio van Extra Time deelden ze die mening. "Radja en Birger gaven zeker niet thuis op het middenveld', vertelt Patrick Goots. 

 

Peter Vandenbempt:  “Nainggolan is niet het enige probleem, maar hij is wel gehaald en moet elke week de beste speler zijn. Er mag eens een wedstrijd tussenzitten van hem zoals tegen Club Brugge, maar in de meeste wedstrijden moet hij de bepalende speler zijn."

Als Benson een aantal weken op rij telkens de beste speler is bij Antwerp, dan loopt er iets fout.

Gert Verheyen

Nainggolan nam tegen Club Brugge duidelijk niet de bovenhand. "Hij is toch wel een grote ontgoocheling op dit moment."


Peter Vandenbempt kwam ook even terug op de reactie van Brian Priske na de wedstrijd waarin hij het had over Nainggolan en Verstraete.

 

"Ik vind dat je toch strenger moet zijn voor de een dan voor de andere.", klinkt het. "Verstraete is een zeer waardevolle speler die zich opgewerkt heeft tot een belangrijke pion. Radja Nainggolan heeft het gemaakt in de Serie A. Hij is een speler met internationale allure."

Uitblinker Manuel Benson

Niet Verstraete en Nainggolan, maar wel Manuel Benson schittert bij Antwerp. Gisteren was hij er niet bij door een blessure, maar de aanvaller zit goed in zijn vel bij Antwerp met 5 goals en 5 assists.


Gert Verheyen: "Benson speelt een ongelooflijk goed seizoen en ik vind hem een goeie speler. Maar ik vind dat hij niet de beste speler van Antwerp zou mogen zijn. Dat zou een rol moeten zijn voor andere mannen die de kar moeten trekken.


"Als Benson een aantal weken op rij telkens de beste speler is bij Antwerp, dan loopt er iets fout."